Awal hadiahkan Scha kereta
BILA Diva dapat cerita tentang pasangan kekasih ini, Diva terus menyanyi lagu Cahaya Cinta dendangan Datuk Siti Nurhaliza.

Ada teman membisikkan berita pasangan bercinta, Awal dan Scha. Khabarnya baru-baru ini Awal menghadiahkan kereta mewah Audi Q5 yang berharga lebih RM300,000 kepada Scha.

Bukan setakat itu, dengarnya nombor plat kereta berkenaan, WSC4 juga dipilih sebagai tanda betapa istimewa hadiah itu untuk orang yang tersayang.

Wah, bertuah badan Scha. Cemburu pula Diva dengar sebab Diva belum pernah dapat hadiah basikal, kereta jauh sekali. Cuma teringin mahu naik kereta baru Shaheizy Sam.

Kalau nak beli, kerja sampai pencen pun belum tentu Diva boleh dapat.

Tertanya-tanya juga Diva, atas acara apakah hadiah tersebut diberikan. Adakah sudah nampak isyarat sebagai tanda pertunangan di sebalik hadiah mewah tersebut?

Kalau betul, Diva mahu doakan semoga jodoh mereka berkekalan. Peminat pun suka sebab mereka memang tidak sorok-sorok tentang hubungan mereka. Sudah sering benar orang nampak mereka berdua pada acara besar mahupun di luar.


Diva:Saksikan tayangan perdana klip video Estranged bertajuk Pengganti pada 12 April ini pukul 12 malam di www.estranged.info dan www.facebook.com/estranged.info.