Nyaris tertelan skru dalam piza


AHMAD menunjukkan sebatang skru yang terdapat di dalam piza jenama terkenal di rumahnya di Seksyen 10, Shah Alam semalam.


SHAH ALAM – Kemeriahan majlis hari jadi seorang suri rumah bersama keluarga bertukar cemas apabila suaminya didakwa nyaris tertelan sebatang skru sepanjang 3 sentimeter ketika menikmati hidangan piza di rumah mereka di Seksyen 10 di sini malam kelmarin.

Seeorang suri rumah yang hanya mahu dikenali sebagai Maznah, 27, itu mendakwa, piza itu telah ditempah melalui pesanan dalam talian daripada sebuah rangkaian restoran makanan piza terkenal di Seksyen 9 di sini sebelum dinikmati bersama ibu, bapa mertua, adik ipar dan anaknya.

“Kami membuat tempahan piza sebanyak dua keping pada pukul 8.20 malam kelmarin dan setelah piza tiba, kami membuka sekeping terlebih dahulu yang terbahagi kepada beberapa potongan.

“Ketika suami saya sedang asyik menikmati kelazatan makanan ini, dia tiba-tiba mengadu tergigit sesuatu yang disangka seketul batu tetapi rupa-rupanya sebatang skru,” katanya ketika ditemui di rumahnya di Seksyen 10 di sini semalam.

Ikuti berita selanjutnya di Kosmo! hari ini.