Futsal Neon Dashing

DASHING jenama terunggul untuk produk dandanan lelaki membawakan Futsal Neon Dashing 2012 bermula Oktober ini.


PERNAHKAH anda terfikir bermain futsal di dalam gelap sambil disinari lampu neon? Kini anda boleh merasainya.

Dashing, jenama terunggul bagi produk dandanan diri lelaki akan menjadikan cabaran itu lebih menarik menerusi kejohanan futsal neon yang pertama seumpamanya di Malaysia.

Dalam pertandingan mencabar itu, futsal akan dimainkan di bawah cahaya lampu neon bersama pemain-pemain yang turut menyarungkan pakaian sukan neon agar mereka tampak bercahaya.

Bermula daripada bola, jersi sehinggalah tiang gol, semuanya akan disediakan dalam lampu neon yang pasti menjanjikan pengalaman unik kepada para peserta.

"Futsal adalah sukan yang digemari majoriti lelaki Malaysia. Kami mahu membawakan permainan yang menarik kepada pelanggan, namun dengan sedikit pengubahsuaian yang tidak hanya seronok, malah penuh cabaran. Konsep futsal neon membolehkan mereka menonjolkan keyakinan diri, sama seperti kualiti yang dipegang Dashing," kata Christina Yong, Pengurus Besar (pemasaran) bagi Wipro Unza (M) Sdn. Bhd.

Siri jelajah

Katanya lagi: "Kami telah mencipta Cabaran Skor Dashing sebagai kejohanan yang menyeronokkan bagi pelanggan Dashing yang mencintai sukan futsal. Kejohanan di seluruh negara akan dilaksanakan mengikut kawasan di Kuala Lumpur, Kluang, Johor, Kuala Terengganu, Terengganu dan Pulau Pinang. Setiap pemenang kawasan akan bertarung dalam pertandingan akhir di Kuala Lumpur."

Perlawanan setiap kawasan akan bermula pada bulan November dengan pertandingan akhir bakal berlangsung pada 8 Disember 2012.

"Bagaimanapun, proses merekrut pasukan akan bermula pada bulan Oktober ini. Selain daripada pengalaman menyeronokkan, para peserta juga berentap bagi memenangi hadiah bernilai lebih RM20,000. Ganjaran utama bagi juara kejohanan selain wang tunai berjumlah RM7,000 adalah lawatan ke studio ESPN di Singapura. Ini merupakan pengalaman yang unik dan pasti tidak dapat dilupakan," jelas Dwakara, Pengurus Pemasaran Dashing.

Sekiranya anda teruja dengan cabaran itu dan mahu mencuba nasib dalam futsal neon bersama kumpulan anda seramai tujuh orang, ikuti langkah-langkah berikut.

Beli produk Dashing bernilai RM200 dalam satu resit tunggal atau maksimum tujuh resit berasingan dalam bulan Oktober 2012.

Langkah itu hanya memerlukan setiap pemain melaburkan sebanyak RM30 bagi kelayakan penyertaan. Kemudian, daftar kumpulan anda dengan mengisi borang yang disediakan di semua kaunter-kaunter utama Dashing.

Borang itu juga boleh didapati di lokasi jelajah Dashing yang akan dijalankan di beberapa lokasi dan kolej (maklumat lanjut boleh didapati di laman Facebook Dashing www.facebook.com/dashingformen).

Serahkan semula borang penyertaan kepada jurujual kaunter atau poskan kepada Wipro Unza berserta resit pembelian.

Bagi memudahkan urusan, borang juga boleh dimuat turun melalui laman Facebook Dashing For Men dan kembalikan borang yang telah diisi bersama-sama salinan imbasan resit bukti pembelian kepada [email protected].

Bagi menunjukkan kesungguhan dan penghargaan terhadap pelanggan, Dashing turut menawarkan hadiah menarik seperti beg kasut gim menerusi pembelian RM40 dalam satu resit.

Untuk maklumat lanjut berhubung lokasi kru Cabaran Skor Dashing dan informasi berkaitan kejohanan, layari laman facebook Dashing for Men pada www.facebook.com/dashingformen.