Seleksi 7 Keajaiban Piza Italiannies

PIZA Roman Vegetarian sesuai bagi penggemar piza vegetarian.


TIDAKKAH anda teringin mencuba piza asli istimewa yang resipinya didatangkan khas dari Itali? Pasti anda tertanya-tanya apakah perbezaannya dengan piza yang pernah dimakan sebelum ini.

Pelancaran seleksi piza baharu dari restoran Italiannies ternyata mempamerkan kelainan dari segi persembahan dan rasa piza melalui promosi 7 Keajaiban Piza yang telah diadakan di cawangan restoran tersebut di pusat beli-belah Empire Shopping Gallery, Subang Jaya baru-baru ini.

Seleksi baharu itu menampilkan tujuh pilihan piza dengan kombinasi kerak atas yang unik dan ramuan segar. Pelanggan pasti berpuas hati dengan pilihan piza Sicilian, seafood pesto, itik barbeku salai, itik rempah salai, daging kerbau berkeju, udang, ayam panggang dan vegetarian Roman.

Pengurus Serantau Restoran Italiannies, Andrea Rossi berkata, pihaknya berharap penggemar piza di seluruh Malaysia teruja untuk mencuba seleksi piza istimewa tersebut kerana ia ditawarkan untuk tempoh terhad.

"Promosi 7 Keajaiban Piza ditawarkan pada harga RM24.90 hingga RM39.90 dari 27 Ogos hingga 31 Oktober ini di semua cawangan restoran Italiannies.

ROSSI menunjukkan satu daripada tujuh seleksi 7 Keajaiban Piza di Restoran Italiannies di Empire Shopping Gallery baru-baru ini.


"Sepanjang tempoh promosi itu juga nanti, semua pelanggan akan ditawarkan pemanis mulut klasik berkrim dari Itali iaitu sejenis puding panna cotta dan minuman berperisa anggur percuma, Mountain Dew Pitch Black," katanya.

Rossi menambah, seiring dengan pelancaran promosi piza tersebut, Italiannies akan menganjurkan pertandingan makan piza melalui pertandingan The Pizza-lympics di beberapa lokasi terpilih.

Pemenang di setiap lokasi akan memenangi baucar makan bernilai RM200 dan dijemput untuk berentap bersama pemenang lain di pertandingan akhir yang dijadualkan pada 13 Oktober ini.

"Hadiah utama berupa wang tunai RM1,000 dan baucar bernilai RM300 menanti pemenang utama pertandingan berkenaan," jelasnya.

Keterangan lanjut mengenai pertandingan tersebut boleh layari laman web www.italiannies.com.my. - NADIA SHAIFUL BAHARI