Tiga gambar syarat penyertaan

HANYA tudung koleksi Fareeda Aisya diterima untuk penyertaan Pencarian Model Fareeda musim keempat.


KAUM hawa yang mahukan nama mereka terpilih sebagai salah seorang daripada peserta Pencarian Model Fareeda musim keempat perlu memastikan borang yang dihantar turut disertakan dengan tiga keping gambar masing-masing.

Selepas maklumat diri dilengkapkan, pastikan anda membeli tudung Fareeda Aisya dari Butik Fareeda atau mana-mana pengedar sah bagi tujuan fotografi. Hanya gambar bersama tudung Fareeda Aisya layak untuk dipertimbangkan bagi pemilihan. Penggayaan tudung lain secara automatik akan ditolak.

"Mereka yang ingin menyertai pertandingan ini boleh memilih daripada lapan pilihan koleksi tudung Fareeda Aisya. Beli salah satu tudung daripada koleksi ini, gayakan dengan aksi menarik dan ambil tiga keping gambar.

"Koleksi tudung Fareeda Aisya terdiri daripada Aisya Kerongsang Rozana, Aisya Kerongsang Sofiya, Aisya Ton, Aisya bercorak, Aisya baldu penuh, Aisya baldu separuh, Aisya bersaiz labuh dan Aisya istimewa," ujar Pengurus Pemasaran dan Jualan Fareeda, Mawar Abdul Karim.

Tiga keping gambar yang disediakan mestilah memaparkan gambar penuh diri anda (dari kepala hingga kaki), foto separuh badan dan paras bahu yang memfokuskan bahagian tudung dan wajah anda.

Ketiga-tiga keping gambar itu mestilah bersaiz 3R dan dikepilkan bersama borang penyertaan yang disediakan. Borang berserta gambar perlu dihantar ke alamat seperti yang tertera di borang. Setiap borang perlu disertakan dengan tiga keping kepala akhbar Kosmo! yang asal.

Anda juga perlu mengirimkan ketiga-tiga gambar itu dalam bentuk dokumen fail digital dan maklumat diri yang lengkap ke alamat e-mel [email protected]

Setiap penyertaan perlu dihantar sebelum 16 November 2013. Hanya calon terpilih akan dipanggil bagi menjalani sesi fotografi di lokasi yang akan diumumkan kelak.