Rozita kongsi rahsia awet muda

SEMUA produk Safi Rania Gold ini mampu memberikan kesan positif terhadap kulit.


MENGAMBIL kira elemen cantik secara menyeluruh dan berterusan, wanita harus senantiasa peka terhadap rejim penjagaan wajah, khususnya antipenuaan seiring dengan aspek peningkatan usia dan tanggungjawab sebagai isteri dan ibu kelak.

Safi Rania Gold, formulasi nano emas 24 karat (k) diperkaya dengan manfaat Amino Peptida bersama aktres, usahawan dan ibu, Rozita Che Wan berkongsi rahsia awet muda dengan produk berasas pupur emas.

"Disiplin adalah kunci kecantikan. Lahir dalam keluarga yang menitikberatkan penjagaan penampilan diri, saya memulakan rejim penjagaan kulit wajah seawal usia belasan tahun. Saya bersihkan muka daripada bekas solekan dan mengamalkan rawatan wajah asas sebagai penjagaan wajib seharian," kata Rozita.

Mengakui faktor persekitaran dan tekanan seharian menjadi sebab utama kulit wajah mengalami proses penuaan dengan lebih cepat, Rozita percaya, manfaat nano emas 24k diperkaya amino peptida daripada Safi Rania Gold sebagai solusi yang boleh dipertimbangkan.

Jelasnya, penggunaan berterusan produk tersebut berjaya mengurangkan kedutan dan garisan halus sehingga 55 peratus serta mengembalikan keanjalan kulit. Ia juga membaiki tona kulit lebih sekata dari dalam sebanyak dua kali ganda lebih pantas dalam masa tiga minggu digunakan.

ROZITA memilih untuk menggunakan Safi Rania Gold untuk awet muda.


Produk wajib

Pembersih wajah lembapan mendalam, serum dan Krim BB SPF30PA ++ daripada Safi Rania Gold menjadi produk wajib penjagaan kecantikan Rozita.

Menerangkan secara lebih lanjut, Rozita berkata, pembersih wajah lembapan mendalam membersihkan kotoran pada muka, terutamanya solekan dengan amat berkesan. Struktur cecair produk yang pekat meresap merawat kulit dan kotoran pada wajah hilang dengan sekali cucian.

Selain itu, serum daripada Safi Rania Gold dengan formulasi partikel nano emas 24k dengan amino peptida berfungsi merawat dan menganjalkan sel kulit dari dalam.

"Kali pertama saya menggunakan produk ini, dalam masa tiga minggu sahaja saya sudah mula merasai perubahan serta mengurangkan kedutan dan garisan halus," kata Rozita dalam satu kenyataan akhbar.

Terbaharu dalam koleksi penjagaan kecantikan Safi Rania gold ialah Krim BB dengan perlindungan SPF30PA++. Ia berfungsi sebagai pelembap dan asas solekan, sekali gus menghalus, menganjalkan dan menyamaratakan tona kulit. Tekstur krim amat ringan dan sesuai untuk solekan natural.

Lebih menarik, krim BB tersebut juga didatangkan dengan manfaat pelindung kulit daripada sinar ultra ungu.

Semua produk Sari Rania Gold boleh didapati di pasar raya besar, pasar raya dan farmasi pada harga yang berpatutan. Produk Safi Rania Gold juga dijamin halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim).